Super Loop modstandsbånd

45,00 kr.315,00 kr.

Kine-MAX professionelle træningselastikker er ideelle til rehabilitering, konditions- og styrketræning. Ved at træne med træningselastikker kan du træne alle dele af din krop på en naturlig og sikker måde.

I dag er træningselastikker standardudstyr for topatleter, og de er blevet en integreret del af træningen på alle niveauer inden for sportsverdenen. Ved postoperative tilstande fremskynder de rehabiliteringen betydeligt og forkorter den.

Det grundlæggende princip i styrketræningen er modstanden fra elastikken, som kan vælges i forskellige niveauer, afhængigt af farven på træningselastikken. Træning med Kine-MAX professionelle træningselastikker er en meget effektiv måde at øge muskelstyrke og fleksibilitet på i alle aldersgrupper. Kine-MAX træningselastikker er ideelle til aktivering og opvarmning af musklerne før fysisk aktivitet.

Ved træning med træningselastikker anbefales det ikke at bruge skarpe genstande som ringe, kæder eller ure. Vær forsigtig for at undgå, at elastikken springer og skader øjnene. Inden træning bør du altid kontrollere, at elastikken er intakt uden synlige revner. Børn bør kun træne med træningselastikker under opsyn af voksne. Undgå at udsætte træningselastikken for høje temperaturer og langvarig direkte sollys. Kine-MAX træningselastikker er lavet af latex, som kan forårsage allergiske reaktioner hos nogle individer.

Farverne på Kine-MAX professionelle træningselastikker:

Gul (ekstra let) – 0,64 cm, modstandsstyrke 1-8 kg

Rød (let) – 1,3 cm, modstandsstyrke 7-16 kg

Grøn (medium) – 2,2 cm, modstandsstyrke 15-30 kg

Blå (svær) – 3,2 cm, modstandsstyrke 29-45 kg

Sort (ekstra svær) – 4,5 cm, modstandsstyrke 35-55 kg