Massageolie Mandel

MASSAGEOLIE MANDEL

Når du bruger mandelolie til massage, giver du dine patienter en af de reneste massageoplevelser, der findes. Med 100% mandelolie slipper de nemlig for tilsætningsstoffer og unødvendig kemi – og det samme gør du som behandler.

Mandelolie er relativt fed i konsistensen og derfor nem at fordele. På den måde undgås overdosering samtidig med at brugen bliver økonomisk, fordi du ikke bruger mere olie, end nødvendigt.

Massageolie med mandel er desuden, på grund af sin rene og naturlige form, oplagt til babymassage og behandlinger af personer med sart hud.

Massageolie med mandel i flere størrelser

Massageolie med mandel har dog generelt mange anvendelsesmuligheder og er derfor populær blandt både massører, zoneterapeuter og kiropraktorer. Mandelolien kan i øvrigt tilsættes æteriske olier i forbindelse med eksempelvis aromaterapi eller wellnessbehandlinger, og anvendes derfor også udenfor behandlerverdenen.

Vores massageolie med mandel fås i 4 forskellige størrelser. Der er tale om samme produkt, men literprisen er lavere, jo mere større mængde, du bestiller. Når du skal vælge, hvilken størrelse der passer til din forretning kan det derfor være en god idé at tænke over, hvor meget mandelolie du kommer til at bruge.

Olien har en holdbarhed på mindst 40 måneder uåbnet og 6 måneder efter åbning og du kan se alle varianter herunder.