Badesprit/Afspritning

BADESPRIT/AFSPRITNING

Vores badesprit er uundværlig i arbejdet som behandler.

Først og fremmest er en god hygiejne nemlig essentiel, når du skal bevare både dine klienters og egen sundhed. Ved at spritte brikse, redskaber og overflader af mellem hver behandling, bremser du nemlig smittekæder. På den måde minimeres risikoen for infektioner.

Samtidig oplever klienten behandlingen som endnu mere tryg, når de ved at både briks, hovedstøtte og trykaflastende puder er helt rene, når de træder ind i din klinik.

Udover at bevare et højt niveau af hygiejne benyttes badesprit også efter endt massagebehandling, når der er blevet anvendt olieholdige massagesalver. Fjerner du ikke den overskydende olie, risikerer dine klienter nemlig at få pletter på tøjet.

Badesprit til en god pris

Fordi badesprit både anvendes til afspritning af hud og overflader, kommer du til at benytte en del af det. Derfor er det også vigtigt at prisen er god.

Hos MedicGroup får du en lav literpris og jo større mængde du køber, jo lavere er den. Vi fører badesprit i to størrelser – 2,5 liter og 5 liter.

Til begge dunke kan der tilkøbes en pumpe, som gør det nemt at dosere mængden af badesprit. Samtidig slipper du for at hælde produktet over på mindre beholdere.