Massageolie Neutral

MASSAGEOLIE NEUTRAL

Med en neutral massageolie får du en lugtfri og allergivenlig massageolie, hvis hovedingredienser er vand og rapsolie. Samtidig er den neutrale massageolie fri for parfume og dermed et godt valg til allergikere eller patienter med sart hud.

Den neutrale massageolie indeholder heller ingen parabener. Det er vigtigt, fordi nogle typer parabener er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Når du undgår parabener i massageolien, passer du derfor ekstra godt på dine patienter – samt dig selv og din egen hud, som måske i mange timer dagligt er i kontakt med massageolien.

Neutral massageolie til mange formål

Konsistensen på vores neutrale massageolie minder en smule om traditionel bodylotion med en lidt tykkere konsistens. Den er derfor nem af fordele, samtidig med at du ikke risikerer, den løber eller drypper.

Den neutrale massageolie kan i øvrigt efter et stykke tid masseres ind i huden, hvormed den efterlader huden ekstra blød. Den er derfor velegnet til kortere behandlinger, hvilket gør den til en favorit blandt zoneterapeuter og fodbehandlere.

Hos Medic Group ApS kan du købe massageolien i 2,5 liter eller 5 liter. Jo mere du køber ad gangen, jo flere penge sparer du.