Massageolie til behåret hud

MASSAGEOLIE TIL BEHÅRET HUD

Behåret hud har brug for en særlig massageolie, som skaber god hudkontakt mellem patienten og behandleren. Ellers opstår der uønsket friktion, som kan medføre ubehag for patienten både mens vedkommende ligger på briksen og efterfølgende.

Massageolie til behåret hud skal derfor have nogle helt særlige egenskaber, for at patienten får en god oplevelse.

Først og fremmest skal olien virke blødgørende på hårene, så den modstand de ellers nogle gange stride hår medfører, bliver minimeret. Samtidig skal olien have en konsistens der sørger for, at hårene ikke klistrer sammen eller filtres ind i hinanden. Noget der kan være ganske ubehageligt for patienten – især når behandleren tager godt fat i musklerne og arbejder i dybden.

Særligt udviklet massageolie til behåret hud

Vores massageolie til behåret hud er særligt udviklet, så den ikke blot hjælper til at give patienten den bedste behandling, men samtidig er nem at arbejde med for dig som massør, fysioterapeut eller kiropraktor.

Olien er sammensat af en række forskellige olier og fedtstoffer, som tilsammen giver det perfekte mix til behåret hud: Raps, paraffin, palmeolie og vaseline. Blandingen resulterer i en særligt fed massageolie, som både er nem at dosere og arbejde med.

Vores massageolie til behåret hud indeholder hverken parfume eller konserveringsstoffer, men kan alligevel holde sig mindst 40 måneder uåbnet og hele 12 måneder efter åbning.

Du kan se alle varianter af massageolie til behåret hud herunder.