Kinesiotape

KINESIOTAPE

Når du skal udføre kinesiologi er det vigtigt, at tapen du benytter er af en god kvalitet. Den skal både have den helt rigtige elasticitet og kunne sidde fast længe uden at løsne sig. Derudover er det også vigtigt, at den kan anvendes på selv sart hud, så klienten ikke oplever gener som kløe eller udslæt. Hverken under optapeningen eller efterfølgende.

Vores kinesiotape opfylder alle kravene. Det unikke bølgemønster på siden med klister løfter huden, så hævelse og inflammation reduceres på grund af den forbedrede blodcirkulation. Samtidig reduceres eventuelle smerter, fordi presset mod de ømme muskler og led lettes, når huden løftes.

Samtidig kan tapen også begrænse én bevægelse, så en anden fremmes – præcis som det er tiltænkt, når der praktiseres kinesiologi.

Kinesiotape af høj kvalitet

Vores kinesiotape kan indkøbes på to forskellige måder: Enten som en sampak med i alt 6 ruller i hver sin farve eller enkeltvis. Hver rulle indeholder 5 meter kinesiotape af høj kvalitet og den klistrende side er påført papir, så du nemt kan klippe tapen af i den længde, du har brug for.

Kinesiotapen efterlader desuden ingen klister på klienten, når tapen tages af. Den er dermed særdeles praktisk i brug. Tapen bliver samtidig siddende under selv meget hård fysisk belastning.

Du finder vores kinesiotape herunder.

Du kan vælge hvilken farve der er din favorit.