Massagesalve

MASSAGESALVE BASIS

Med vores basis massagesalve får du det bedste udgangspunkt for at kunne give dine patienter en god oplevelse, samtidig med at dine hænder har en god massagesalve at arbejde med.

Basismassagesalven er nem at bruge, fordi den ikke tørrer ud undervejs i behandlingen. Derudover løber den heller ikke, hvilket gør salven let at dosere og ikke mindst håndtere. Til stor glæde for både dig som massør og dine patienter, som nemmere slapper af, når de har en fornemmelse af, at der er styr på det hele.

Basis massagesalve i flere størrelser

Vores basis massagesalve med vaseline og paraffin er lugtfri og indeholder hverken parfume eller konserverende parabener. Alligevel har den en lang holdbarhed på mindst 40 måneder, når beholderen er uåbnet og 12 måneder efter åbning. Salven er desuden drøj i brug og anvendes af en lang række behandlere – fra kiropraktorer og zoneterapeuter til massører og fysioterapeuter.

Basismassagesalven fås i 3 forskellige størrelser: 500 milliliter, 2,5 liter samt 5 liter. Literprisen falder, jo mere basis massagesalve, du køber ad gangen. Når du skal vælge størrelse, er det derfor en god idé at skele til, hvor store mængder du forventer at forbruge. På den måde sørger du for at gøre det bedste og mest økonomiske køb.

Du kan se alle basis massagesalver herunder.