Massageolie varmende

MASSAGEOLIE VARMENDE

Vores varmende massageolie er perfekt til lindring af ømme muskler og led. Ved hjælp af blandt andet pebermynteolie øges blodcirkulationen, hvormed transporten af affaldsstoffer optimeres og følelsen af en behagelig varme opstår hos patienten.

Den varmende massageolie er en blanding af flere gavnlige ingredienser, men består hovedsageligt af rapsolie. Denne er blandet med 10 forskellige æteriske olier, som tilsammen giver en skøn duftoplevelse der medhjælper til at patienten slapper af under behandlingen.

Udover den allerede nævnte pebermynteolie indeholder den varmende massageolie også lavendelolie og eukalyptus, men er fri for parfume og parabener.

Varmende massageolie i flere størrelser

Den varmende massageolie fra MedicGroup er en hvid emulsion med en flydende konsistens. Det gør den nem at dosere i den rette mængde, fordi du har fuld kontrol over, hvor meget du hælder ud i hænderne.

Olien er ideel til helkropsmassage, men især til nakkespændinger og sportsmassage. Den er også god, når blodcirkulationen i underbenene og fødderne skal øges. F.eks. i forbindelse med væskeansamlinger. Den varmende massageolie bruges derfor af en lang række forskellige terapeuter som massører, fodbehandlere og fysioterapeuter.

Du finder vores varmende massageolie i 3 forskellige størrelser: 250 milliliter, 1 liter og 2,5 liter. Olien er nem at om hælde i mindre beholdere og har en holdbarhed på mindst 40 måneder uåbnet og 12 måneder efter åbning.