Quattro Massagestang

119,00 kr.

Den korrekte funktion af muskler afhænger i høj grad af tilførslen af frisk blod og næringsstoffer til musklerne. Netop ved at trykke/massere musklerne og muskelfascierne, der er på overfladen af musklerne, opnås frigivelse og efterfølgende udrensning af skadelige stoffer. Ved gentagelse af denne proces forbedres blodcirkulationen/rensningen, hvilket fremskynder regenereringen af muskler og muskelfascier.

Traditionel massage er meget effektiv, men kun med “selvmassage” ved hjælp af en massagestang, hvor patienten/brugeren selv bedst kan identificere, hvilken del der gør ondt, og hvilken del der skal masseres, opnår man maksimal lindring og regenerering af belastede dele af kroppen.

Kine-MAX QUATTRO MASSAGE STICK har ergonomiske gummihåndtag for en god og nem greb. Massagestangen er desuden udstyret med kuglelejer, der sikrer en behagelig og glidende bevægelse. De fire roterende hjul af hård PVC-plast er ideelle til dybdegående massage og til større muskelgrupper som f.eks. lårmuskler eller lægmuskler, og den fungerer også godt på andre dele af kroppen.

Hoved funktionerne for Kine-MAX QUATTRO MASSAGE STICK er:

Hurtig muskelregenerering, reducerer smerte, spændinger og muskelstivhed. Øger elasticiteten og bevægelsesomfanget i musklerne. Behandler degenerative lidelser i bevægeapparatet.

Har en længde på 51 cm.