Mini Loop modstandsbånd

25,00 kr.95,00 kr.

Modstandsbåndene (expandere) fra Kine-MAX er ideelle til rehabilitering, konditionstræning og styrketræning. Med modstandsbånd kan du træne alle dele af din krop på en naturlig og sikker måde. I dag er modstandsbånd standardudstyr for eliteatleter og en integreret del af træning på alle niveauer inden for sportsspektret. Ved postoperative tilstande fremskynder og forkorter de rehabiliteringsprocessen markant.

Grundprincippet bag styrketræning er modstanden fra gummiet, som kan vælges i mange niveauer afhængigt af farven på modstandsbåndet. Træning med Kine-MAX modstandsbånd er meget effektiv til at øge muskelstyrken og fleksibiliteten i alle aldersgrupper. Kine-MAX modstandsbånd er ideelle til aktivering/opvarmning af muskler før sportspræstationer.

Ved træning med modstandsbånd anbefales det ikke at bruge skarpe genstande som ringe, kæder eller ure. Der skal udvises forsigtighed for at forhindre, at gummiet springer og undgå øjenskader.

Inden du påbegynder træning, skal du altid kontrollere, at gummiet ikke er beskadiget (uden synlige revner). Børn bør kun træne med modstandsbånd under opsyn af voksne. Modstandsbåndet bør ikke udsættes for høje temperaturer og langvarig direkte sollys. Modstandsbåndet er lavet af latex med unikke egenskaber, der kan forårsage allergiske reaktioner hos nogle individer.

Farverige varianter af Kine-MAX modstandsbånd

Kine-MAX modstandsbånd produceres i forskellige styrker af modstand. Netop for at gøre det nemt at skelne mellem modstandsstyrkerne fremstilles båndene i forskellige farver. Den progressive modstandsstyrke for hver farve giver dig mulighed for gradvist at øge træningsintensiteten (afhængigt af din aktuelle tilstand) og gradvist øge sværhedsgraden under rehabilitering. Da modstanden er progressiv, naturlig og øjeblikkelig, er der ingen uønskede virkninger. Træning med Kine-MAX modstandsbånd forbedrer din kondition, kropsholdning, muskelstyrke og balance, minimerer belastningen på led og reducerer risikoen for skader.

Gul (ekstra let) 0,035 cm, modstandsstyrke 1-4 kg

Rød (let) 0,05 cm, modstandsstyrke 3-6 kg

Grøn (mellem) 0,07 cm, modstandsstyrke 5-8 kg

Blå (svær) 0,09 cm, modstandsstyrke 7-10 kg

Sort (ekstra svær) 0,12 cm, modstandsstyrke 9-12 kg

Båndet fås med 5 modstandsniveauer – og som et sæt med alle 5 niveauer.