Massageolie sport

MASSAGEOLIE SPORT

Vores massageolie til sport og sportsudøvere har en mildt varmende effekt på huden. Det gør den oplagt til netop sportsmassage, fordi de tilsatte æteriske olier stimulerer blodgennemstrømningen.

Det hjælper kroppen til at transportere affaldsstoffer i musklerne væk, hvormed disse hurtigere restituerer. Samtidig kan vores sportsmassageolie også bidrage til nemmere afspænding og opblødning af musklerne på grund af den ekstra varme, der opstår i det behandlede områder, når tilførslen af blod øges naturligt.

Vegetabilsk massageolie til sportsmassage

Vores sport massageolie er fremstillet af varmebehandlet rapsolie samt 10 forskellige æteriske olier, hvoraf andelen af lavendelolie og pebermynteolie er størst. Det giver en behagelig duft, som også efter flere behandlinger er rar at færdes i, for dig som behandler.

Massageolien indeholder i øvrigt udelukkende naturlige ingredienser og er således ikke tilsat parfume, parabener eller andre konserveringsmidler. Det gør den til en af vores reneste og mest naturlige massageolier.

Olien er drøj i brug samt nem at dosere og konsistensen medfører en perfekt friktion på selv behåret hud. Vores massageolie til sportsmassage fås i flasker á 1 liter og kan efter åbning holde sig i hele 12 måneder.