Bodylotion kamille

BODYLOTION KAMILLE

Det er vigtigt at holde huden blød og smidig, da risikoen for hudskader således mindskes. Jo mere skadet huden er, jo større er risikoen desuden for eksem og infektioner.

En af vejene til en sund og blød hud sker gennem tilførsel af fugt og særligt i tørt vejr kan huden være udfordret.

Her er vores bodylotion en effektiv hjælp til enten at bevare hudens smidighed eller genoprette denne efter perioder med manglende pleje. Den indeholder nemlig både fugtbevarende ingredienser og kamilleolie, som har en beroligende effekt på huden.

Bodylotion til fodterapeuter og zoneterapeuter

Vores bodylotion anvendes især som en del af den afsluttende behandling hos fod- og zoneterapeuter. Den er dog også anvendelig til ansigtsmassage, fordi den trænger hurtigt ind i huden og på grund af sin vandbaserede formel ikke fedter.

MedicGroups bodylotion er mildt parfumeret med kamille, som efterlader en dejlig dugt. Faktisk er den så vanedannende behagelig, at mange af vores kunder også benytter denne bodylotion som håndlotion efter de mange håndvaske, man som behandler må udføre på en arbejdsdag.

Vi fører den populære bodylotion i 4 størrelser: 250 ml, 1 liter, 2,5 liter og 5 liter. Jo større mængder du køber, jo billigere bliver literprisen.

Der kan på de store dunke monteres en pumpe, så du ikke behøver hælde din bodylotion om på mindre beholdere.