CRYODERM

CROYDERM

CryoDerm er et af de mest anerkendte og populære produkter til kuldeterapi. Derfor er de velkendte flasker også en naturlig del af vores sortiment til professionelle behandlere.

Den populære CryoDerm giver hurtig smertelindring til alt fra ømme og stive muskler til gigt og ledsmerter. CryoDerm er samtidig effektiv ved slimsækbetændelse samt senebetændelse i eksempelvis albue, skulder eller knæ. Den kan også med fordel benyttes ved forstuvninger og blå mærker.

CryoDerm er hurtigtvirkende, trænger dybt ind og den smertelindrende kuldeeffekt holder længe.

Smertelindrende og kølende gel

CryoDerm er en gel, som udelukkende indeholder naturlige ingredienser. Den smertelindrende effekt skabes af forskellige æteriske olier, hvoraf mentol er særligt fremtrædende. Derudover er CryoDerm tilsat blandt andet Arnica som kan reducere blå mærker samt eucalyptus, der antages af have antibakteriel og smertestillende effekt.

På trods af de naturligt velduftende ingredienser er CryoDerm dog lugtsvag og indeholder heller ingen parabener. Samtidig er gelen fri for NSAID, hvilket betyder, at gigtpatienter kan anvende den uden at skulle reducere doseringen af øvrige lægeordinerede gigtpræparater.

Hemmeligheden bag denne smertelindrende virkning, er den dybt gennemtrængende, langtidsholdbare kulde-virkning.

Fås i både GEL og Roll-on udgaver – samt i kølende eller varmende versioner.

Du finder begge produkter herunder.