Massageolie Basis

MASSAGEOLIE BASIS

Med en god basisolie til massage sikrer du dine patienter en behagelig oplevelse på behandlingsbriksen og dig selv gode arbejdsforhold. Vores basisolie er nemlig uden parfume og parabener – men fyldt med gode egenskaber, når det kommer til håndtering og praktisk brug.

Basisolien er fremstillet af bl.a. paraffin som kan modvirke tør hud og eksem. Derudover indeholder den også palmeolie, som er rig på antioxidanter samt vitaminer der gavner huden hos både patienten og dig som behandler.

Vores basisolie er desuden tilsat kamilleolie, som har en beroligende effekt på huden. Olien indeholder dog ingen duftstoffer fra kamillen og er således lugtneutral. Den kan med andre ord bruges på alle typer patienter og anvendes derfor både af massører, kiropraktorer, fysio- og zoneterapeuter.

Basisolie er velegnet til helkropsmassage

Vores basisolie hører til de tyndere massageolier. Konsistensen minder om babyolie og produktet er lige så drøjt i brug.

Basisolien egner sig især til helkropsmassage, fordi den er hurtig at fordele. Samtidig er den let at massere ud. Olien er også velegnet til behåret hud, fordi konsistensen gør hårene blødere og forhindrer at disse filtrer sammen, hvilket giver en bedre hudkontakt. Det gør massagen langt mere behagelige for patienten.

Vores basisolie fås i dunke med 5 liter og kan nemt hældes over på mindre beholdere. Olien har en holdbarhed på 12 måneder efter åbning og mindst 40 måneder uåbnet.

Du bestiller vores basisolie ved at klikke på produktet herunder.