Radian Massagestang

168,00 kr.

Funktionen af muskler afhænger i høj grad af tilførslen af frisk blod og de næringsstoffer, der er indeholdt i det. Det er netop ved at trykke/massere muskler og muskelfascier, der er på overfladen af musklerne, at der opnås afslapning og efterfølgende udrensning/afledning af skadelige stoffer. Ved gentagen udførelse af denne proces forbedres blodcirkulationen/rensningen, hvilket resulterer i en accelereret regenerering af muskler og muskelfascier.

Klassisk massage er meget effektiv, men kun “selvmassage” ved hjælp af en massagestav, hvor patienten/brugeren bedst selv kan identificere, hvilken del der gør ondt, og hvilken del der skal masseres, giver maksimal lindring og regenerering af belastede dele af kroppen.

Kine-MAX RADIAN MASSAGE STICK har ergonomiske gummirører, der sikrer en god og let greb. Massagestaven er udstyret med 12 roterende hjul i forskellige størrelser. Hjulene er nummererede og muliggør hurtig og nem ændring af stavens form.

FORM 1: Indstillet til at omfavne musklen, hvor musklen masseres på hele dens længde og bredde. FORM 2: Indstillet til at fokusere på en bestemt punkt i musklen – dybdegående massage.

RADIAN MASSAGE STICK er ideel til større muskelgrupper som f.eks. lårmuskler eller lægmuskler og fungerer også godt på andre dele af kroppen.

Fås i 2 farver – har en længde på 45 cm.

Har du set vi også har: