Balance Pad

160,00 kr.

En skålformet måtte er lavet af højkvalitets og holdbare materialer og er skridsikker. Den har en maksimal belastning på 250 kg. Måtten leveres med en kvalitetspumpe til nem regulering af luftniveauet. Kine-MAX BALANCE PAD er den ideelle hjælper til at opretholde en sund fysisk form.

Kine-MAX BALANCE PAD hjælper med at udvikle bevægelseskoordination, reducere stress og muskelspændinger. Måtten er velegnet til brug ved stillesiddende arbejde, hvor den forbedrer kropsholdning og lindrer ubehag i ryggen.

Kine-MAX BALANCE PAD har fremspring på begge sider, der ikke kun er skridsikre, men også har en massage/akupressureffekt – de forbedrer blodcirkulationen og påvirker akupressurpunkterne. Fremspringene på måtten er forskellige på begge sider, så hver bruger kan vælge, hvad der er behageligt for dem. Balancemåtter er meget populære til at maksimere sportspræstationen i alle sportsdiscipliner. Balancemåtter anvendes i stigende grad i dagligdagen til smertelindring, rehabilitering og generel forbedring af helbredstilstanden.

Måtten fås i 3 farver – Ø 33 cm i diameter.

Har du set vi også har: