Modstandsbånd

75,00 kr.

Kine-MAX professionelle modstandsbånd er ideelle til rehabilitering, fitness og styrketræning. Med modstandsbånd træner du alle dele af din krop på en naturlig og sikker måde.

I dag er modstandsbånd standardudstyr for topatleter, og de er blevet en integreret del af træningen på alle niveauer inden for sportsverdenen. Efter operationer fremskynder de rehabiliteringen betydeligt og forkorter den. Det grundlæggende princip for styrketræning er modstanden fra gummiet, som kan vælges i mange niveauer afhængigt af farven på modstandsbåndet. Træning med Kine-MAX professionelle modstandsbånd er en meget effektiv måde at øge muskelstyrke og fleksibilitet i alle aldersgrupper.

Vi anbefaler ikke at bruge skarpe genstande (ringe, kæder, ure) under træning med modstandsbånd. Pas på ikke at beskadige gummen eller skade dine øjne. Inden træningen skal du kontrollere, at gummiet er intakt (uden synlige revner). Børn bør kun træne med modstandsbånd under opsyn af voksne. Undgå høje temperaturer og langvarig direkte sollys. Kine-MAX modstandsbånd er lavet af latex, hvilket kan forårsage allergiske reaktioner hos nogle personer. Kine-MAX professionelle modstandsbånd er ideelle til at aktivere/opvarme musklerne.

Farver på Kine-MAX professionelle modstandsbånd

Kine-MAX modstandsbånd er fremstillet i forskellige styrker af modstand. For at gøre det nemt at skelne mellem modstandsniveauerne, er båndene lavet i forskellige farver. Den progressive styrke af modstanden for hver farve giver dig mulighed for gradvist at øge intensiteten i træningen (afhængigt af din aktuelle tilstand) og gradvist øge sværhedsgraden i rehabiliteringen. Da modstandskraften er progressiv, naturlig og umiddelbar, er der ingen uønskede virkninger. Træning med Kine-MAX modstandsbånd forbedrer din kondition, kropsholdning, muskelstyrke og balance, reducerer trykket på led og mindsker risikoen for skader.

Gul (let) Rød (medium) Grøn (svær) Blå (ekstra svær)

Fås enkeltvis i 4 forskellige modstands niveauer – eller som samlet sæt. Er alle 2 meter x 15 cm.