PainXit Smertelindringspen

479,00 kr.

PainXit Smertelindringspen

Er et hurtigt virkende og super enkelt middel til lindring af både akutte og kroniske smerter. Det er nemt og effektivt og et sikkert medicinsk, smertelindrende produkt. Den virksomme metode er baseret på den velkendte medicinske teknik, kendt som TENS eller TNS. Anvendelsen af lavfrekvente, elektriske impulser på huden aktiverer din krops eget naturlige forsvarssystem mod smerter – endorfinerne – og lindrer alle slags smerter, når og hvor du har brug for det. 100 procent naturlig. Ingen bivirkninger. Ingen risiko for overdosering. Super enkel og sikker. Slip for piller og de bivirkninger, de kan give.

Hvilken slags smerte kan PainXit lindre?

PainXit kan anvendes til stort set alle typer af både akut og kronisk smerte, f.eks. i forbindelse med gigt og osteoporose, lumbago og iskias. Desuden god mod fantomsmerter og smerter ved kronisk neuropati. Ideel til ældre eller syge og folk med svag håndstyrke, fordi det patenteret super-simple ”2-klik” -system sikrer, at du kun skal trykke på START- og STOP-knappen 2 gange for en smertehandling. I modsætning til lignende produkter, hvor man skal trykke mere end 50 gange ved en 1-3 minutters behandling.

PainXit tager sig også af muskelsmerter, ryg-, knæ- og skuldersmerter og andre smerter relateret til sport, f.eks. tennis- eller golf-albue.

PainXit er god at have i huset, i bilen eller i din taske til hurtigt at hjælpe med smertelindring i dagligdagen. Når børnene slår knæet, eller et bistik gør for ondt, og andre smerter, der opstår i dagligdagen i familien. Sørg for ikke at bruge PainXit direkte på åbne sår, men at behandle huden i området omkring såret.

Tekniske oplysninger:

  • Beskrivelse: Bærbar elektronisk stimulator
  • Klassificering: Klasse IIa medicinsk udstyr
  • Produkt dimensioner: 130 x O26 mm
  • Energi: 0,4 mJ ved 1000 W
  • Driftstemperatur: 0ºC – 40º C. R.H. <90%
  • Opbevaringstemperatur: -20 ºC – + 50º C
  • Gennemsnitlig levetid: 2 år